Het wordt fijn in Zuidoost

Het bestaat sinds mei 2011: Pozo, participatie en opbouwwerk Zuidoost, met dank aan het Stadsdeel en vooral Marcel La Rose.

Pozo, ja. Nooit van gehoord? Hoe kan dat? Ze hebben een facebook-pagina. Nee, er staat niet op waar ze te vinden zijn, wat ze doen, maar ze zijn heel aardig voor allerlei instellingen in Zuidoost. Ze gooien alle affiches en andere reclame-uitingen op hun Facebook-pagina. Ze zijn een club van hoort zegt het voort. Nuttig toch. Checkpoint in Zuidoost doet het ook.

Er staat ook een mooi citaat van Marian Duff, de projectleider van de club, op die Facebook-pagina: “Samen met de burgers, van jong tot oud, zorgen wij voor een fijner leven in Zuidoost. Participatie is de sleutel.”

Zie je wel, het wordt fijner met Pozo. En als u daar niets van merkt, komt dan simpelweg omdat u niet deelneemt aan iets of iets met mensen doet en als u dat wel doet, dat niet aan Pozo meldt.

Dus als u Pozo zoekt, stap eens bij een buurthuis naar binnen, want Pozo heeft 4 beroepskrachten die in de wijken werken. Je vindt ze in Anansi, K-buurthuis, buurthuis Gein en Holendrecht.

Ze zijn in dienst bij een bedrijf dat aan alle soorten welzijnswerk doet, gevestigd is in Den Haag, dat in mei 2011 bij het Stadsdeel bekend was als Zwind, maar alweer sinds enige tijd alleen onder de hoofdnaam B&A door het leven gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s