Een plantsoen als dank

hilly-axwijk-plantsoenMet enige juichstem werd afgelopen dinsdag bij DWDD door Mathijs het Bijlmer plantsoentje genoemd dat door het stadsdeel op naam van Hilly Axwijk was gesteld, de moeder van Humberto Tan, de geïnterviewde aan tafel van doorrrrrrrrrrr.

Als u er benieuwd naar bent, het staat aan de zuidkant van het CEC-gebouw. even voorbij het uitlaatplekje van de kinderopvang, net buiten de hof van Grubbehoeve, waar Hilly zoon Humberto groot bracht. De foto is avonds genomen. Let ook op het bankje, verscholen achter de lantaarnpaal. Daar is nog een bordje opgeschroefd dat ook naar Hilly verwijst. Het bankje is nogal verwaarloosd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s