Dag der 1000 kulturen

georgemaas1000culturen-58-Op zaterdag 7 september organiseerde Stadsdeel zijn jaarlijkse dag der 1000 culturen op het Anton de Komplein. Ze noemen het een uitmarkt, maar dat is het niet. Het is vooral een presentatie van allerlei sportactiviteiten en kulturele clubs + komende voorstellingen. Een wat wonderlijke mix, maar á la. En volgens ons was het dit jaar drukker dan ooit en zo te zien was er behoorlijk wat geld tegen aan gegooid. Het Stadsdeel was er in ieder geval trots mee. Op de site van het Stadsdeel zijn daarom sinds kort 47 foto’s van het gebeuren te zien. Op 9 daarvan zien we stadsdeel-bestuurder Emile Jaensch. Als dat maar geen jaloezie geeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s