Verkiezingen, dl12

Zoals verwacht zijn de nieuwe Dagelijkse Bestuurders van Zuidoost de vertrouwde koppen: Dalgliesh (PvdA), Urwin Vyent (GroenLinks) en Jaensch (VVD). D66 is met zijn 2 zetels buiten het pluche geh0uden en dat kon ook niet anders gezien de statuur van de D66-mensen.  De drie partijen worden gesteund door het CU. Samen hebben ze 8 stemmen van de 13 leden tellende bestuurscommissie, waarvan overigens een zetel nog altijd leeg is. Hij werd gewonnen door de PVVA, maar die gaat de zetel niet innemen. Men hoopt dat de zetel kan worden toegewezen aan het CDA, die slechts een paar stemmen op de PVVA achter bleef. En als dat gebeurt, is het goed nieuws, want CDA-er Hans Res is een integer en goed bestuurder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s