Hoe beroerd gaat het met Zuidoost United?

Bij het Ajax van Zuidoost lijkt het niet goed te gaan. We hebben het over de fusieclub Zuidoost United, spelend in het naar Mandela genoemde Bijlmerpark. De website zou eind vorig seizoen vernieuwd worden, maar is blijven steken in een eerste opzet. Er is geen info op te vinden. De club heeft ook een Facebookpagina, maar die is zeer kort en heeft evenmin iets te melden. Vervolgens gingen we op zoek naar uitslagen van de drie seniorenteams, die club verleden seizoen nog had, maar de KNVB pagina’s laten alleen een zaterdagelftal zien, die met 8 punten op de onderste plek van een 4de klasse afdeling bivakkeert. Het zondagse elftal, ook 4de klasse, is niet te vinden en lijkt dus opgelost te zijn. En waarschijnlijk is dat ook het geval met het veteranenteam. Ook verontrustend nieuws: de algemene ledenvergadering op 26 januari jl. werd geannuleerd. Wie weet wat er aan de hand is?

Onlangs vernamen we dat genoemde elftallen uit de competitie zijn gehaald omdat de voetballers hun lidmaatschapsgeld weigerden te betalen. Vele schijnen te zijn over gestapt naar Real Sranang.

4 Reacties op “Hoe beroerd gaat het met Zuidoost United?

  1. Helemaal niks aan de hand. Er is een zondag 2 team en het veteranenteam is ook nog gwn intact. De focus is gelegd op de jeugd en daar zijn 17 teams van (6F, 5E, 4D, 1C en 1B) verder zijn er ook nog 30 mini’s.

  2. Kan Muriël Dalgliesh niet gedwongen om te stoppen om na elke zin dat dus dat dus dus dat dus te schrijven. Het neemt ziekelijke vormen aan. Is dat een politicus die Zuidoost moet vertegenwoordigen. Ik vind het niet normaal meer. Het lijkt wel een verslaving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s