De goede daden van ons DB

Onlangs ging het DB van de Bestuurscommissie zich voor de pers uitbundig op de borst kloppen. Dalgliesh, Vyent en Bottse/Jaensch wilden ons graag vertellen wat ze in twee jaar allemaal voor prachtigs hadden gedaan. Niets dus, zo bleek. Niets bijzonders, gewoon voortzetting van wat er was, inclusief het politieke steekspel rond Kansrijk. Het DB blijkt nu ook een filmpje te hebben gemaakt over haar goede daden, met zoals het hoort: voorzitster Dalgliesh met een introductie, opdat wij weten hoe mooi en bijzonder Zuidoost is.  Wilt u genieten van deze oppervlakkig reclame, aanschouw de beelden.

2 Reacties op “De goede daden van ons DB

  1. Emile heeft het filmpje zelfs op zijn Facebook staan. Is als een kind zo blij over wat er allemaal bereikt is en dat hij daar aan mee heeft mogen helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s