Sta ik weer op de foto, sorry

In de tijd dat Karin Moor de Bijlmer/Zuidoost summerschool oprichtte en leidde, liep er wel eens een behaagzieke dame door het beeld die moest laten zien dat zij Karin’s baas was. Het was de latere politica Elvira Sweet, toen hoofd afdeling jongerenwerk bij de BZO, voorloper van Alcides en Swazoom. De summerschool van toen heeft jaren gedraaid en eindigde in het houten bouwsel van de Arena Academie naast het stadion. Er is nu een nieuwe summerschool en ons melkmeisje Tanja Jadna is er de grote promotor van. Dat is mooi, maar op het gemeentehuis beginnen ze zich toch wat zorgen te maken over het publiciteitsgeile influencer gedrag van hun afgezant in Zuidoost. Het kan wel een onsje minder. Dat vinden wij ook. We hebben daarom Tanja’s laatste FB foto van een sorry voorzien.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s